Ben jij ook altijd al opzoek naar een yankee candle?

Ben jij ook altijd al opzoek naar een yankee candle?

Ben jij met de donkere dagen ook opzoek naar een yankee candle? Dan ben je in dit artikel aan het juiste adres! Een yankee candle is een echte must wanneer je houdt van sfeer. In dit artikel vertellen we je alles over de yankee candle en laten we je zien waar je dit merk eventueel kunt aanschaffen. Kun jij niet wachten meer informatie op te doen over dit merk en zou je graag een aankoop willen doen? Lees dan snel verder in dit artikel en sla je slag!

Wat is een yankee candle?

Yankee candle kun je in één woord omschrijven als ‘een passie voor geur’. Al vanaf 1969 maakt yankee candle een groot aantal kaarsen en toebehoren met verschillende geuren. Dit merk levert de beste geurproducten voor in huis. De producten zorgen voor een aangename geur door je gehele huis. Om je een kijkje te geven in het assortiment gaan we aan aantal verschillende soorten voor je omschrijven.

Yankee Candle Large Jar

Dit traditionele ontwerp met een tijdloos design, zorgt voor een warm gevoel in iedere ruimte. Deze kaars heeft een brandtijd van meer dan 150 uur en kan daardoor meerdere avond jouw favoriete geur verspreiden. De lont van deze kaars wordt gemaakt van pure vezels en zorgt daardoor voor een optimale hitteverdeling. De afmetingen van deze kaars zijn 10.7cm x 16.8 cm. Een mooi groot, maar toch handzaam formaat, dat je gemakkelijk neerzet.

Yankee candle wax melts

Doormiddel van een wax melt geniet je van een lekkere geur. Deze wax melts zijn ideaal om op een snelle manier te zorgen voor verfrissing in je woon- of slaapkamer. Je kunt op een gemakkelijke manier je eigen geurcreatie maken, wanneer je meerdere tabletten met elkaar combineert. Ieder blokje zorgt voor minimaal 8 uur aan geur. Het tablet wordt in een wax brander gestopt en wordt doormiddel van een waxinelichtje verwarmd. De tabletten van dit merk staan bekend om hun goede kwaliteit en langaanhoudende geur. Dit merk heeft meer dan 70 jaar ervaring en weet dus als geen ander hoe de beste paraffine gemaakt moet worden.

Yankee candle Addison Electric Melt Warmer

Om terug te komen op het vorige product, gaan we nu de waxbrander beschrijven. Mocht je geen waxinelichtje in huis hebben of heb je kleine kinderen, maar wil je toch genieten van een heerlijke geur? Kies dan voor de Electric Melt warmer. Dit apparaat verbrandt je Wax Melts en verspreid een heerlijke geur. Om je beeld te geven van en aantal voordelen van deze warmer gaan we ze hieronder voor je opsommen:

  • Klein formaat
  • Geen vuur aanwezig
  • Veilig gebruik

Zoals je ziet zijn er meerdere producten te verkrijgen. In de volgende alinea zullen we vertellen op welke website je het overige aanbod kunt bekijken en hoe je zo snel mogelijk zelf een product kunt bemachtigen.

Waar koop ik een yankee candle?

Op de website www.homefragrancewebshop.com vind je een uitgebreid aanbod aan verschillende kaarsen en branders. Ben jij nieuwsgierig geworden naar het aanbod en wil je graag iets aanschaffen? Wacht dan niet langer en neem een kijkje op de website van homefragrancewebshop en plaats je bestelling. Op deze manier heb jij binnen de kortste keren een heerlijke geur in huis. Veel plezier met je aankoop!