Een bekende DJ op je evenement? Toestroom verzekerd.

Als je een bekende DJ laat komen, dan is je evenement zeer zeker een publiekstrekker. Dj’s zijn helemaal hip. Als je kinderen vraagt wat ze later willen worden, hoor je het beroep DJ regelmatig vallen. Ze beginnen allemaal met plaatjes draaien op de zolderkamer en kijken een beetje ongemakkelijk als ze in de gaten krijgen dat hun vader of moeder al een tijdje in de deuropening stond te kijken. Dat ongemakkelijke gevoel is al snel verdwenen wanneer ze wat ouder worden en regelmatig op een feestje van een oom en tante mogen draaien. Het vak van DJ is niet gemakkelijk. Je moet plaatjes mooi in elkaar over laten vloeien en goed kunnen aanvoelen wat het publiek wil horen. Daarbij moet je ook nog eens het talent hebben om boeiend te kunnen praten. De DJ’s die al deze eigenschappen beheersen, kunnen het ver schoppen.

 

Evenses weet de goede DJ’s te vinden

Evenses verhuurt alleen DJ’s die bewezen hebben supergoed te zijn. Hun doel is immers het verzorgen van de beste artiesten. Daarom hebben ze zowel bekende als onbekende DJ’s in hun artiestenassortiment staan. DJ Jean en Fedde le Grand zouden zomaar op jouw evenement kunnen komen staan. Er kunnen DJ’s worden geboekt in elke gewenste muziekstijl die actueel is. Zo zijn vinyl-DJ’s weer helemaal hip. Omdat zo’n DJ geen USB of CD’s draait maar echte elpees, krijg je een geweldig vintage aandoend geluid. Maar als je juist wat moderns wilt, moet je Bakermat boeken. Hij heeft in korte tijd ontzettend veel fans bij gekregen door zijn unieke mix van jazz, blues en house, waarmee hij zich een unieke sound heeft eigen gemaakt, die goed aanslaat bij het publiek.

 

Altijd zekerheid met Evenses

Als je een artiest of band boekt via Evenses, ga je met een betrouwbaar entertainmentbureau in zee. Ze houden je op de hoogte van eventuele ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op jouw evenement en zorgen er altijd voor dat er een reserve-DJ stand-by staat, die qua stijl te vergelijken is met de artiest die je oorspronkelijk wilde hebben, maar die helaas door de griep is geveld.