Hangend toilet als cadeau via Sanitair Online, de sanitair aanbieder

13128_1

Indien je een hangend toilet plaatst dien je gebruik te maken van een inbouwreservoir. Wist je trouwens dat de ontdekker van dit reservoir vorig jaar haar vijftig jarig jubileum vierde? En, dat is natuurlijk waar dit blog en blog artikel om draait: inspiratie voor cadeau’s, maar ook Jarige Joppen in het zonnetje zetten.

Diegenen die dit soort toilet hebben aangeschaft kennen wellicht het probleem: “Hoe plaats je dit soort toilet”? Allereerst dien je een aantal voorbereidende werkzaamheden uit te voeren. Zo dien je allereerst de waterleiding af te sluiten en tevens het toilet door te trekken. Ook dien je het oude toilet weg te halen. Vervolgens ga je verder met het doen van opmetingen. Je dient namelijk de inbouwdiepte alsmede de hoogte van het wandcloset te bepalen. Je gaat hierna verder door de afvoerbocht aan te sluiten. Dit zijn slechts enkele stappen in het plaatsen van dit soort toilet. Ik wil de rest van dit blog artikel liever wijden aan waar je dit soort toilet kunt aanschaffen. Voor meer informatie over het plaatsen van dit soorten toiletten wil ik je graag wijzen op doe-het-zelf blogs op het Internet.

wc_04_duravit_d-code

Beide toiletten zijn te koop op de website van Sanitair Online, een grote sanitair aanbieder die online actief is.

12326_1

Daarom Sanitair Online

Het motto van Sanitair Online is niet voor niets: “Daarom Sanitair Online”. Zij bieden namelijk een groot aantal voordelen, wellicht ook voordelen die je niet zo snel bij andere sanitair bedrijven zult aantreffen. Zo hebben ze alle A-merken in huis, waaronder Duravit en Villeroy & Boch.