Uniek kerstcadeau

Uniek kerstcadeau

Een uniek kerstcadeau met een persoonlijke touch geef je met een Pluim. De Pluim als kerstcadeau is net even anders dan je doorsnee giftcard. In plaats van een pasje, is dit kerstcadeau namelijk een kaart van A4-formaat. Zowel de buitenkant als de binnenkant van de kaart kun je zelf invullen via de website. Je kiest welk plaatje en welke tekst en welke kleur er op de buitenkant komen, en als je wil zet je een boodschap in de kaart. Dat is een veel gezelliger kerstcadeau dan een algemeen design giftcard.

Sauna’s, yogamatten en bordspellen

De ontvanger van de Pluim als kerstcadeau kan deze inwisselen voor allerlei dingen. Zo kun je ermee naar de sauna, een nacht naar een hotel, maar ook een pretpark. Er zijn ook uitdagendere actieve uitjes, zoals skydiven of paragliden. Een avondje naar de bioscoop of het theater behoort ook tot de mogelijkheden. Behalve belevingen, zijn er ook meer dan genoeg verschillende producten. Van yogamatten tot decoratiestukken, van bordspellen tot beautyproducten. Er is voor iedereen wel iets bij dat hij of zij kan gebruiken of graag zou willen. Voor de mensen die echt alles al hebben, of zich liever inzetten voor iets anders, kan het bedrag ook gedoneerd worden aan een goed doel.

Personaliseren

Om het kiezen van het uiteindelijke cadeau leuker te maken, kun je de ontvangstpagina ook personaliseren. Je kunt hier teksten en afbeeldingen kiezen, maar ook bewegende plaatjes met bijvoorbeeld confetti in zetten. Het is ook mogelijk om de Pluim in de huisstijl van je bedrijf of onderneming te laten maken. De pagina en de kaart zullen dan passen bij de huisstijl, zodat je alle werknemers eenzelfde kerstcadeau kunt geven. Je kunt hier een offerte voor opvragen.