Waarom een Puch damesfiets eBike kopen?

Waarom een Puch damesfiets eBike kopen?

Iedereen kent het merk Puch van de beroemde brommer, er zijn zelfs fanclubs opgericht voor dit merk, met name voor de Puch Maxi die de straten in de jaren zeventig en tachtig (on)veilig maakte. Deze markt bestaat eigenlijk niet meer, alleen Tomos heeft nog een paar retro snorscooters in het assortiment. Puch is gelukkig niet voltooid verleden tijd, je kunt tegenwoordig een Puch e Bike kopen die helemaal op de toekomst is voorbereid. Zo kun je een Puch damesfiets kopen met elektrische hulpmotor in meer dan tien variaties! Waarom zou je nu een Puch eBike kopen, en waar moet je op letten? Lees snel verder voor het antwoord op deze vragen!

Wat is een eBike?

Een eBike is een elektrische fiets ofwel een fiets met trapondersteuning. Je moet nog steeds trappen, maar je hoeft geen kracht meer te zetten. In tegenstelling tot een scooter hoef je geen helm te dragen of ingewikkeld papierwerk te regelen. En de accu kun je gewoon thuis opladen. Elektrische fietsen zijn geschikt van jong tot oud, voor iedereen die graag met de fiets op pad gaat. En met een extra zware accu kun je enorme afstanden afleggen.

Puch damesfiets eBike

De Puch Maxi is terug!

Als je de klassieke Puch voor de geest haalt denk je al snel aan de Puch Maxi. De naam is gebleven, de tweewieler is toch helemaal vernieuwd met de e-Bike versie van de klassieke brommer. De benzinemotor is vervangen door een Elektrische aandrijving, alle moderne functies van een nieuwe fiets vind je terug met de klassieke kwaliteit die je gewend bent van dit merk. Wil je een Puch e Bike kopen met een unisex design? Dan is de Maxi echt iets voor jou. Je kunt ook kiezen voor een model dat gemaakt is voor dames of heren.

Waarom een Puch eBike kopen?

Er komen steeds meer merken met elektrische fietsen op de markt, de bekende merken maar ook nieuwkomers. Hier zijn een aantal redenen om voor een Puch e Bike te kiezen:

  • Het merk Puch bestaat al sinds 1899 en heeft een rijke historie.
  • De fietsen van Puch maken gebruik van de beste kwaliteit onderdelen zoals de aandrijving en versnellingen.
  • Met onderdelen van RVS staal en aluminium maakt roest geen kans.
  • Met pakweg een dozijn aan modellen is er voor iedereen de ideale e-Bike.
  • De prijs is uiterst concurrerend, zeker als je kijkt naar de uitstekende kwaliteit van deze fietsen.
  • Bij Fast & Furious kun je naast een een Puch eBike kopen ook kiezen voor een elektrische fiets leasen.

Een Puch damesfiets kopen

Voor je een keuze maakt is het verstandig om eerst de diverse modellen te bekijken en te vergelijken. Zo kun je kiezen uit Puch eBikes met de elektromotor in het voorwiel of bij de trappers, naast versnellingen zijn er ook modellen met traploze versnelling, en je kunt bij Fast & Furious direct kiezen voor een grotere accu als je vaak lange afstanden aflegt. En als je nog aanvullende vragen hebt stuur je gewoon een berichtje of neem je even contact op.