Wellnessbon van De Thermen

Wellnessbon van De Thermen

Weet je niet wat je moet geven voor een verjaardag? Wat dacht je van een wellnessbon. Dit is het ideale cadeau voor bijna iedereen. Je kan heerlijk genieten bij De Thermen. Je kan dan de hele dag gebruik maken van het saunacomplex. Even helemaal tot rust komen is toch super lekker!

Wellnessbon

Wat kan je doen met een wellnessbon?

Met de wellnessbon kan je de hele dag genieten van de sauna’s bij De Thermen. Je kan dan ook kiezen uit verschillende arrangementen, dit ligt aan de waarde van de wellnessbon. Kom je niet uit de regio? Dan kan je ook nog een dagje wellness met overnachting boeken. Zo kan je naast je sauna dag ook nog genieten van de prachtige omgeving. Hoe lekker is het om na een dagje binnen lekker tot rust te komen nog even naar buiten te gaan en te genieten van de prachtige omgeving van Nijmegen.

Heb je een wellnessbon gekregen maar ben je geen fan van de sauna? Bij het deel sauna & beauty van De Thermen hebben ze een mooie beauty- en massagesalon. Hier kan je ook diverse behandelingen kiezen, neem bijvoorbeeld een ontspanningsmassage met reinigende gezichtsbehandeling. Bij De Thermen staat kwaliteit bovenaan en dat zul je gelijk merken als je er komt.

Baden

Bestellen of verzilveren

Wil je een wellnessbon bestellen? Dat kan eenvoudig via de site van De Thermen, als je hem hebt besteld komt er een mooi ontworpen bon jouw kant op. Heb je een wellnessbon ontvangen en wil je deze verzilveren? Ook dit kan gemakkelijk via de website. Als je nog niet zeker weet wat je wil doen met de wellnessbon kan je alle mogelijkheden vinden op de website van De Thermen. En als je het al wel weet kan je dit doorgeven en een reservering maken.