Blij met de service van mijn makelaar!

Ik ben erg blij met de dienstverlening van aankoopmakelaar Voorma & Millenaar. Ik was op zoek naar een nieuwe woning in Amstelveen en zij hebben me uitstekend geholpen. Dit is hoe het proces verliep:

aankoopmakelaar
  • Ik heb contact opgenomen met Voorma & Millenaar via hun website en een afspraak gemaakt voor een vrijblijvend gesprek.
  • Tijdens het gesprek hebben ze goed geluisterd naar mijn wensen en behoeften. Ze hebben me ook geadviseerd over de marktsituatie en de beste strategie om een woning te vinden.
  • Ze hebben me een aantal geschikte woningen laten zien die aan mijn criteria voldeden. Ze waren altijd bereikbaar voor vragen en feedback.
  • Toen ik een woning had gevonden die ik wilde kopen, hebben ze me begeleid bij het doen van een bod en het onderhandelen met de verkoper. Ze hebben ook alle juridische en administratieve zaken voor me geregeld.
  • Ik ben nu de trotse eigenaar van een prachtige woning in Amstelveen, dankzij Voorma & Millenaar. Ze hebben me veel tijd, geld en stress bespaard.

Ik kan Voorma & Millenaar van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een woning in Amstelveen of omgeving. Ze zijn professioneel, betrouwbaar en vriendelijk. Ze weten wat ze doen en ze doen het goed.

Ze zijn gevestigd aan de Amsterdamseweg 176, 1182 HL Amstelveen, Tel: 020-6418694. Sterk aanbevolen!