De Hema heeft een wel heel bijzondere fotoservice

31Al eerder berichtte ik over de riante fotoservice die de Hema heeft, maar zo met de feestdagen in aantocht wilde ik er toch nog even aandacht aan besteden. Hoe leuk is het immers je dierbaren een persoonlijke foto cadeau te doen, een die op een bijzonder medium is verwerkt?

Bijzondere foto voor de feestdagen

30Ikzelf heb mijn zus weleens een foto op plexiglas cadeau gedaan, en niet zo’n kleintje ook! De foto mat een meter bij een meter en dit gaf een reusachtig effect. Gelukkig wist ik van tevoren dat dit haar lievelingsfoto was van de bruiloft van haar en haar partner, anders komt het wel erg dichtbij – je ziet alles namelijk haarscherp op een foto als dit. De kwaliteit is echt perfect en de kleuren komen op geheel andere wijze naar voren dan normaal het geval is, het lijkt wel of ze nog eens meer benadrukt worden. Aan de achterzijde van het glas wordt de foto gedrukt, opdat de foto echt ín het glas verwerkt lijkt te zijn. De foto zit ietwat van de muur verwijderd waardoor het geheel lijkt te zweven, en bovendien worden de hangers ook bijgeleverd, zodat je het geheel stevig verankerd op kunt hangen.

26Ik kan je aanraden voor meer informatie nog gauw even naar de website van de Hema te surfen, daar vind je nog veel meer informatie dan ik je kan geven. Wel kan ik zeggen dat je bij dit warenhuis aan het beste adres bent voor een foto als dit!