Cadeautjes met nootjes

Cadeautjes met nootjes

Hoewel een bosje bloemen altijd goed is om te geven en leuk blijft om te krijgen, is het ietwat voor de hand liggend. Dit geeft helemaal niet, maar als je toch op zoek bent naar iets originelers dan lees je hier een aantal suggesties.

Soorten cadeaus

Wat doet het altijd goed? Juist, iets lekkers! Of het nu gaat om een verjaardagscadeau, relatiegeschenk of zomaar een attent gebaar, je slaat hiermee de plank niet mis. Nu heb je veel dingen waar je uit kan kiezen, maar wil je echt goed voor de dag komen, denk dan eens aan cadeautjes met nootjes.

borrelpakket

– Wijn

Een klassieke combinatie: wijn met nootjes. Altijd een geslaagd cadeau voor iemand die wel van een borrel houdt. Maak je niet druk als je geen verstand hebt van wijn. De meeste wijnen zijn prima geschikt voor de combinatie met nootjes.

– Een borrelpakket

Vind je een wijntje toch wat karig? Ga dan voor een borrelpakket. Doorgaans bestaat zo’n pakket uit verschillende soorten noten en is het aangevuld met andere lekkernijen. Een borrelpakket kun je kant en klaar bestellen, maar ook is het leuk om er zelf een te maken. Voordeel hiervan is dat je het zo gek kunt maken als je zelf wilt. Weet je niet wat je er allemaal in kunt doen? Noten zijn veelzijdig. Denk dus zeker niet dat het alleen die hapklare stukjes zijn die je vaak bij een verjaardag op tafel ziet staan. Noten kunnen in veel producten verwerkt zijn. Van notenkaas tot chocolade met stukjes noot. Een leuke variatie hierop is een pakketje dat door de brievenbus kan. Handig als de ontvanger op grotere afstand woont.

– Een grappige mok

Op zoek naar een cadeautje voor iemand die wel tegen een geintje kan? Het Engelse woord voor noten is “nuts”. In een zin kan het weer anders gebruikt worden. Zo zeg je bijvoorbeeld “driving me nuts”, wat betekend “ik word gek van je”. Veel zie je dit op bijvoorbeeld mokken staan. Een leuk cadeau om te geven, zeker wanneer je de mok dan vult met, hoe toepasselijk, nootjes!