Wilt u een tacx bidon laten maken?

Wilt u een tacx bidon laten maken?

Wij zochten onlangs een leuke en sportieve manier om onze medewerkers meer in beweging te krijgen. Gewoon iets dat zegt ik ben sportief, waardoor je meer water wilt gaan drinken en iets dat je altijd mee kan nemen. Zo kwamen we terecht op de tacx bidon. Het bedrijf dat de tacx bidon produceert bestaat al een hele tijd, ze zitten al meer dan 25 jaar in het vak. Ze zijn gespecialiseerd in het produceren en bedrukken van de tacx bidon. Op de site bottlepromotions.com ziet u dat de producten onderverdeeld zijn in sport, eco en lifestyle. Een gezonde levensstijl is belangrijk voor hen maar ook voor ons en dat maakte dat we de tacx bidon, bedrukt met ons bedrijfslogo, aan onze medewerkers wilden geven. Gewoon zomaar, om de mensen die bij ons werken in het bedrijf een hart onder de riem te steken, te bedanken voor al het harde werk en natuurlijk om ze te stimuleren om zo gezond mogelijk te blijven leven. De tacx bidon kunt u zelf ontwerpen met de Bottle creator, ze hebben heel veel verschillende kleuren om uit te kiezen. Het bedrijf is ook vaak te vinden op verschillende beurzen door heel het land heen en zelfs door heel Europa. De tacx bidon fles is vrij van BPA, ze zijn full colour rondom te bedrukken, ze kunnen in de vaatwasser tot wel 40 graden. Ze zijn hervulbaar en recyclebaar en gemaakt in Nederland. Via de site kunt u gelijk een offerte aanvragen als u dat zou willen. Ze verkopen voor bij de tacx ook leuke accessoires. Het bedrijf is ook constant op zoek naar nieuwe grondstoffen die zo groen mogelijk zijn. Daarvoor testen, meten, beheren en rapporteren ze constant de processen in de gecertificeerde fabriek en werken samen met een ISO gecertificeerde drukker om op die manier een positieve bijdrage aan het milieu te kunnen leveren. U kunt ook bidons verkopen als u dat zou willen en hier voor een proefdoos aanvragen. Er is best wel veel mogelijk met deze tacx bidon en daarom zal er voor uw bedrijf ook wel wat leuks bij zitten denk ik!

Ook interesse in een milieuvriendelijke tacx bidon?

Dan is het simpel; ga gewoon even langs de site en lees alle informatie erover die u nodig heeft. Het kan zo makkelijk zijn. Wij en vooral onze medewerkers zijn heel blij met de bidons. Ze zagen er super uit en we merken dat de meeste mensen ze blijven gebruiken en ook een stukje sportiever zijn geworden! Hartstikke mooi toch, en ons logo verschijnt ook nog eens op meer plekken!

Wilt u ook een leuke bidon kopen of verkopen?

Dat kan, dan moet u wel naar deze website, want:

  • Ze verkopen milieuvriendelijke en recyclebare bidons
  • U kunt de bidons laten bedrukken met uw bedrijfslogo erop
  • Ze leveren netjes en snel, en alles zag er goed uit!

Nou, u weet nu in ieder geval een leuk adresje om uw bidon te gaan kopen, super toch? Wij zijn heel blij ermee en nu u nog!