Een onmisbare statement item

Een onmisbare statement item

Maak je dat ook wel eens mee? Je zit oneindig lang achter het scherm te scrollen op internet, zoekend naar winterkleding dat bij jou past. Vooral truien zijn in deze kou niet te missen. De ene trui is van een gemixt materiaal, de ander ziet er te druk naar jouw stijl uit. Dan zit je daar na zoveel tijd nog steeds met nul artikelen in je winkelwagen. Als je echt een goede optie wilt, dan raad ik je een Ralph Lauren trui aan.

Kwaliteit tegen kwantiteit

Je hebt vast al een aantal truien in je kledingkast liggen, maar die zijn snel versleten of vallen niet meer in de smaak. Fast fashion geeft zoveel keuze, maar verhoogd de kwaliteit van de producten niet. Dat is naar je gevoel vast geldverspilling. Zoals het gezegde zegt: duurkoop is goedkoop. Voor elke euro dat je betaalt, kan je de trui gebruiken en nog langer. De textiel van een de Ralph Lauren trui is namelijk gemaakt van een katoenmix, wat je zeker niet laat zweten vergeleken met de lage kwaliteit stof uit de fast fashion. Ook verduurt het veel langzamer, dat betekent het genoegen voor een geruime tijd.

Geweldig voor vele combinaties

Dit kledingstuk maakt de basis van zoveel kledingcombinaties, dat het je en tijd en moeite gaat besparen. Niet alleen de tijd achter scherm bij het shoppen, maar ook voor de kledingkast zelf. Wat ik hiermee bedoel? Omdat deze truien een neutrale look hebben, kan je het makkelijk dragen met een colbert en nette schoenen, of een vest en sneakers. Van zakelijk, een speciale gelegenheid, tot een casual nachtje op stap.

Je bent dan gelijk aangekleed. Dat niet alleen; het is echt een statement piece. Je geeft gelijk een bepaalde uitstraling uit, zo laat je op iedereen die je ziet een grote indruk achter. Zie jij je jezelf al een Ralph Lauren trui dragen?