Een bijzondere tocht door Amsterdam met een nacht rondvaart

Een bijzondere tocht door Amsterdam met een nacht rondvaart

Heb je wel eens een nacht rondvaart gemaakt door de grachten van Amsterdam? Als je echt iets bijzonders wilt meemaken is een nachtelijke tocht door de grachten van Amsterdam met een rondvaartboot echt een aanrader. Een rondvaart door de stad is sowieso al een bijzondere ervaring, maar het contrast tussen de donkere grachten en de verlichte stad op de achtergrond maakt de rondvaart wel heel speciaal. Het lijkt net alsof je voor een andere wereld vaart die sprookjesachtig is verlicht. Hieronder kun je meer lezen over een nacht rondvaart door Amsterdam en hoe je zo’n rondvaart kunt boeken.

Een nacht rondvaart door Amsterdam, een sprookjesachtige ervaring

Het bijzondere van een nachtelijke tocht door de grachten van Amsterdam is dat de stad er totaal anders uitziet. De bruggen waar je onderdoor vaart lijken uit een film te komen en de lichtjes van stad glinsteren in de duisternis als duizenden kleine diamantjes. Tijdens de rondvaart kan de schipper of de gids je prachtige verhalen vertellen over de geschiedenis van de stad en de bijzondere personages die daar een rol in hebben gespeeld. Een nacht rondvaart door Amsterdam wordt door verschillende touroperators aangeboden. Je kunt bijvoorbeeld een luxe nacht rondvaart boeken bij Bootuitjes.  

Wat kun je verwachten van als je een nacht rondvaart door Amsterdam boekt?

Een nacht rondvaart vindt plaats in de avonduren in het donker zodat het contrast met de verlichte stad extra groot is. Je hoeft niet bang te zijn dat je het koud krijgt tijdens deze nachtelijke tocht, de operators varen op regenachtige en koude dagen met overdekte boten die verwarmd zijn. Je kunt meestal aan boord wat te eten of te drinken te bestellen, en de meeste boten zijn ook uitgerust met een toilet. Als er geen toilet aan boord is wordt de mogelijkheid geboden om aan te leggen bij een restaurant om daar gebruik te maken van het toilet. Onder het varen kom je allerlei wetenswaardigheden te weten over onze hoofdstad die er sprookjesachtig uitziet in het donker.

Een nacht rondvaart met arrangement boeken 

Wil je de nachtelijke rondvaart nog specialer maken, dan kun je ook een compleet arrangement boeken. Er zijn arrangementen waarbij een nachtelijke rondvaart bijvoorbeeld wordt gecombineerd met muziek, spannende verhalen of inclusieve dinerarrangementen met drankjes. Of boek een romantisch arrangement voor een nachtelijke privé rondvaart voor jou en je geliefde. Je kunt arrangementen voor een nachtelijke tocht door de grachten van onze hoofdstad ook boeken voor een groter gezelschap.  Daarnaast is het mogelijk om een hele boot af te huren met schipper als je een boeking doet voor een groep. Kijk voor de arrangementen op de website van de touroperator. 

Boek nu nacht rondvaart door Amsterdam als je een bijzonder uitstapje wilt maken

Wil je een spannende of romantische nachtelijke rondvaart boeken? Ga dan naar de website van de touroperator waar je eenvoudig online een ticket of een arrangement kunt boeken. Op de website kun je overzichtelijk de vele arrangementen met elkaar vergelijken en speciale wensen doorgeven via een e-mail formulier. Boek dus snel een rondvaart bij nacht als je een bijzonder uitstapje wilt maken.