Nuttige basisinformatie over de PlayStation 4

PlayStation 4 aanbiedingen zijn er in allerlei soorten en maten. Als je moet kiezen tussen verschillende PlayStation 4 aanbiedingen, moet je verschillende consoles en bundels met elkaar vergelijken. Er zijn verschillende soorten kortingen aan PlayStation 4 aanbiedingen verbonden, die soms meer dan 50 euro kunnen bedragen. Wanneer je eindelijk een aanbieding hebt gekozen, ontvang je naast de console vaak ook een paar games. Om eerst extra goed geïnformeerd te zijn, kan het geen kwaad om de nodige basisinformatie over PS4’s tot je te nemen.

Waaruit bestaat een PlayStation 4?

Playstation 4
Er zijn verschillende soorten Playstation 4 consoles. Naast het originele zwarte model met een geheugen van 500 GM of 1 TB, is er ook de recentere PlayStation 4 Pro. In deze console (met geheugen van 1 TB) zijn verschillende kleine verbeteringen verwerkt. Verwacht kleine verschillen als het gaat om stroomverbruik, de grootte en mogelijkheden om 4K te gamen. Tussen deze twee console in zit nog een ander model: de PS4 Slim. Deze kan net zoveel aan als de traditionele PlayStation, maar is wat meer gestroomlijnd. Verder neemt de PS4 niet te veel ruimte in en is hij zeer gebruiksvriendelijk. Als je op zoek bent naar een modernere console die meer aankan, is het logisch om te kijken naar aantrekkelijke PlayStation 4 Pro aanbiedingen.

Deconstructie van een PlayStation 4
Nuttige informatie voor alle tech-nerds: de PS4 heeft 8 GB DDR5-RAM. Daarnaast heb je te maken met een harde schijf met een capaciteit van 500 GB of 1000 GB. Je kunt ook films kijken op je PlayStation 4: naast games weet de console ook prima met dvd’s. De AMD-processor heeft verder acht kernen. Bezoek onze website voor de laatste console-aanbiedingen.