Een ashanger kopen voor een dierbare doe je hier!

Een ashanger kopen voor een dierbare doe je hier!

Best wel lastig wanneer een dierbare is overleden. Iedereen van de familie is hier erg van onder de indruk. Helemaal wanneer deze persoon er destijds zelf voor gekozen heeft om zich te laten cremeren. Een keuze die iedereen zelf mag maken. Echter is een crematie een plechtigheid waar andere regels voor zijn. Zo kan de as in een urn gedaan worden en ergens op een begraafplaats in een urnenwand neergezet worden. Ook kan ervoor gekozen worden om deze urn thuis een plekje te geven. Allemaal heel erg mooi en respectvol, echter met meerdere personen in een familie kan deze beslissing best wel lastig zijn. Want waar in huis komt de betreffende urn te staan. 

Het is dan fijn om te weten dat er een ashanger bestaat. Dit is een speciale bedel aan een ketting waar als het ware een ruimte in is waar een mespuntje as in gedaan kan worden. Op deze manier kan iedereen in de familie, die daar behoefte aan heeft een beetje van de dierbare bij zich dragen. 

Ashanger

Diverse verschillende hangers hier te koop

Een ashanger is een zeer mooi sieraad en voor iedereen heeft dit een aparte betekenis. Het is dan fijn om te weten dat bij de Assieraden-shop.nl een zeer groot assortiment te vinden is met diverse hangers. Zo kan iedereen hierin een eigen keuze maken in welk model sieraad hij of zij een dierbare wil bewaren. Het probleem waar een urn moet komen te staan is hiermee opgelost. Tevens zijn er in deze webshop ook diverse mooie urnen te vinden. Van bijzondere vormen en kleur, tot een urn met een waxinelichthouder erop.